Chorizobrød med æble

Samlet tid ca. 75 minutter
Bag et lækkert fladbrød til din tapas og brug årstidens æble, det giver en fin sødme til brødet sammen med den salte chorizopølse.
Chorizobrød med æble
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
75 min.
Opskriften indeholder
Produkter fra Slagter Lampes udvalg

Ingredienser

15g gær

3dl vand

1spsk. salt

0.5dl olivenolie

500g hvedemel

200g grønne og sorte oliven

1æble

1hel chorizo

Fremgangsmåde

Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt salt, oliven og mel og ælt det godt igennem.

Stil dejen til hævning ca. 45 min. Tryk dejen ud på i smurt bradeplade.

Lad den efterhæve i ca. 45 min.

Skær chorizo i skiver og æbler i tynde både.

Prik dejen med fingrene og dryp med olivenolie.

Drys med oliven og salt. Pynt med chorizo i skiver og æbler i både.

Bag ved 220 grader i 25 min. på midterste plade.

Afkøl brødet lidt i bradepanden inden det tages ud, og lad det afkøle helt på en rist.

Skær lange skiver eller mindre stykker af brødet.

Server brødet til din tapasanretning og ost.

Opskriften indeholder:
Chorizopølse skiveskåret

Se mere
Del denne opskrift