Chorizobrød med æble
Samlet tid ca. 75 minutter
Bag et lækkert fladbrød til din tapas og brug årstidens æble, det giver en fin sødme til brødet sammen med den salte chorizopølse.
Chorizobrød med æble
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
75 min.
Opskriften indeholder
Produkter fra Slagter Lampes udvalg Ingredienser
15g gær
3dl vand
1spsk. salt
0.5dl olivenolie
500g hvedemel
200g grønne og sorte oliven
1æble
1hel chorizo
Fremgangsmåde
Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt salt, oliven og mel og ælt det godt igennem.
Stil dejen til hævning ca. 45 min. Tryk dejen ud på i smurt bradeplade.
Lad den efterhæve i ca. 45 min.
Skær chorizo i skiver og æbler i tynde både.
Prik dejen med fingrene og dryp med olivenolie.
Drys med oliven og salt. Pynt med chorizo i skiver og æbler i både.
Bag ved 220 grader i 25 min. på midterste plade.
Afkøl brødet lidt i bradepanden inden det tages ud, og lad det afkøle helt på en rist.
Skær lange skiver eller mindre stykker af brødet.
Server brødet til din tapasanretning og ost.
Opskriften indeholder:
Chorizopølse skiveskåret
Se mere
Del denne opskrift