Bruschetta

Samlet tid ca. 20 minutter

Bruschetta er altid populær som ret til tapas, og den giver et flot farvespil til dine anretninger. På en sommerdag er bruschetta også lækkert til grillpølser.

Bruschetta
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
5 min.
Samlet tid
20 min.

Ingredienser

  • 1fed hvidløg
  • 1dl ekstra jomfruolivenolie
  • 3friske tomater
  • 1flutes
  • Salt
  • Friske basilikumblade

Fremgangsmåde

  1. Skær hvidløg og tomater i mindre stykker og kom i en skål.
  2. Kom salt i, hæld olivenolie over og lad det trække.
  3. Del brødet på langs og på tværs, så du har 4 stykker, dryp med olie og rist på grillen.
  4. Gnid overfladen af brødet med et helt fed hvidløg.
  5. Top med tomatblandingen.
  6. Pynt evt. med friske basilikumblade eller de krydderurter du har.
Opskriften indeholder:
Grillpølser fra Slagter Lampe
Grillpølser

420 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift