Grillet grønne mini pebre

Samlet tid ca. 120 minutter

Et lækkert tilbehør til din tapas, som kan laves i god tid før gæsterne kommer. Passer godt til alle røgede spegepølser. Her har vi brugt vores Oksespegepølse, som har den perfekte størrelse til tapas.

Grillet grønne mini pebre
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
100 min.
Samlet tid
120 min.

Ingredienser

  • 300g grønne mini peberfrugter
  • 2spsk. olie
  • 1tsk. salt
  • 1spsk. citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Skyl peberfrugt.
  2. Grill dem til de tager farve og bliver møre.
  3. Bland olie, salt og citron sammen.
  4. Hæld saften over og lad det trække i 2 timer i køleskabet.
  5. Server som tilbehør til røgede spegepølser, her har vi brugt vores Oksespegepølse, en lidt mere tør spegepølse, der egner sig godt til tapas.
Opskriften indeholder:
Oksespegepølse fra Slagter Lampe
Oksespegepølse, 600 g

600 G | 169 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift