Grillspyd m. squash

Samlet tid ca. 45 minutter
Det er sæson for squash, og et grillspyd med squash og Halloumi er lækkert som tilbehør til grillpølser. Her har vi brugt vores Bacon-Ramsløg Frankfurter, men du kan sagtens bruge din egen favorit.
Grillspyd m. squash
Forberedelsestid
30 min.
Samlet tid
45 min.
Opskriften indeholder
Bacon-Ramsløg Frankfurter

Ingredienser

8lange træspyd

3stk. mellemstore squash

400g Halloumi

2spsk. olivenolie

Lidt salt og groft peber

Til dressing:

1dl persille

1dl basilikum

Skal af en citron

3spsk. honning

1/2 tsk. røget paprika

1dl jomfruolivenolie

Salt & peber

Fremgangsmåde

Læg spyd i blød i lunkent vand, imens du forbereder dressingen.

Kom alle ingredienserne til dressingen undtagen olivenolien i blenderen og blend i ca. 30 sekunder ved fuld styrke.

Skru ned på medium styrke og tilsæt olien lidt ad gangen og blend den til den er glat og ensartet.

Hæld dressingen i en lille skål og stil til side.

 

Squash skylles og skæres i lange tynde skiver evt. på et mandolin jern.

Skær Halloumi i 24 terninger.

Saml spyd ved på skift at sætte Halloumi og derefter squash skiver i S-form på spyddet og gentag procesen til der er 3 stykker Halloumi på hvert spyd med squash i S-forme imellem på alle spyddene.

Pensel spyddene på begge sider og grill dem ved middelvarme sammen med Ramsløg Frankfurtere, krydder med salt og peber.

Dryp spyddene med dressingen, når de er grillet færdige og server.

Opskriften indeholder:
Bacon-Ramsløg Frankfurter

300 G | 39 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift