Grillspyd m. squash
Samlet tid ca. 45 minutter
Det er sæson for squash, og et grillspyd med squash og Halloumi er lækkert som tilbehør til grillpølser.
Her har vi brugt vores Bacon-Ramsløg Frankfurter, men du kan sagtens bruge din egen favorit.
Grillspyd m. squash
Ingredienser
8lange træspyd
3stk. mellemstore squash
400g Halloumi
2spsk. olivenolie
Lidt salt og groft peber
Til dressing:
1dl persille
1dl basilikum
Skal af en citron
3spsk. honning
1/2 tsk. røget paprika
1dl jomfruolivenolie
Salt & peber
Fremgangsmåde
Læg spyd i blød i lunkent vand, imens du forbereder dressingen.
Kom alle ingredienserne til dressingen undtagen olivenolien i blenderen og blend i ca. 30 sekunder ved fuld styrke.
Skru ned på medium styrke og tilsæt olien lidt ad gangen og blend den til den er glat og ensartet.
Hæld dressingen i en lille skål og stil til side.
Squash skylles og skæres i lange tynde skiver evt. på et mandolin jern.
Skær Halloumi i 24 terninger.
Saml spyd ved på skift at sætte Halloumi og derefter squash skiver i S-form på spyddet og gentag procesen til der er 3 stykker Halloumi på hvert spyd med squash i S-forme imellem på alle spyddene.
Pensel spyddene på begge sider og grill dem ved middelvarme sammen med Ramsløg Frankfurtere, krydder med salt og peber.
Dryp spyddene med dressingen, når de er grillet færdige og server.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift