Pastasalat med krydderurter og bacon

Samlet tid ca. 45 minutter
Pastasalat er lækkert til grillmad, og har du en rest til overs, kan den fint bruges til madpakken.
Pastasalat med krydderurter og bacon
Forberedelsestid
30 min.
Samlet tid
45 min.
Opskriften indeholder
Produkter fra Slagter Lampes udvalg

Ingredienser

500g pasta

200g bacon eller chorizopølse skåret i små stykker

200g cherrytomater, skåret i halve

2håndfulde rucola blade

1avocado i tern

1rødløg i tynde skiver

Dressing

1dl græsk yoghurt

1/2 dl maynaise

2spsk. hvid eddike

1spsk. friskhakket purløg

1spsk. friskhakket persille

1tsk. hvidløgspulver

1tsk. salt

1tsk. friskkværnet sort peber

Fremgangsmåde

Kog pastaen i en stor gryde med saltet vand efter anvisning på pakken, gerne al dente.

Skyl under koldt vand og dryp af.

Mens pastaen koger, skæres bacon eller chorizopølse i stykker og steges på tør stegepande.

Vend pastaen i chorizoen.

Lad det køle af.

Bland græsk yoghurt, mayonnaise, eddike, purløg, persille, hvidløgspulver, salt og friskkværnet sort peber i en lille skål. Ved pastaen i dressingen.

Til sidst tilsættes tomat, rucola, avocado og rødløg til pastasalaten.

Her har vi serveret pastasalaten med en Pepperoni Frankfurter, alle pølser passer til en god pastasalat.

Opskriften indeholder:
Del denne opskrift