Pastasalat med krydderurter og bacon
Samlet tid ca. 45 minutter
Pastasalat er lækkert til grillmad og har du en rest til overs kan den fint bruges til madpakken.
Pastasalat med krydderurter og bacon
Ingredienser
500g pasta
200g bacon eller chorizopølse skåret i små stykker
200g cherrytomater, skåret i halve
2håndfulde rucola blade
1avocado i tern
1rødløg i tynde skiver
Dressing
1dl græsk yoghurt
1/2 dl maynaise
2spsk. hvid eddike
1spsk. friskhakket purløg
1spsk. friskhakket persille
1tsk. hvidløgspulver
1tsk. salt
1tsk. friskkværnet sort peber
Fremgangsmåde
Kog pastaen i en stor gryde med saltet vand efter anvisning på pakken, gerne al dente.
Skyl under koldt vand og dryp af.
Mens pastaen koger, skæres bacon eller chorizopølse i stykker og steges på tør stegepande.
Vend pastaen i chorizoen.
Lad det køle af.
Bland græsk yoghurt, mayonnaise, eddike, purløg, persille, hvidløgspulver, salt og friskkværnet sort peber i en lille skål. Ved pastaen i dressingen.
Til sidst tilsættes tomat, rucola, avocado og rødløg til pastasalaten.
Her har vi serveret pastasalaten med en Pepperoni Frankfurter, alle pølser passer til en god pastasalat.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift