Pull a part bread med grøn pesto
Samlet tid ca. 120 minutter
Et lunt hjemmebagt brød er altid lækkert til grillpølser. Prøv dette spændende brød, der er bygget op med lag af grøn pesto og ost, lige til at skille ad, når det er bagt.
Pull a part bread med grøn pesto
Ingredienser
25g gær
3dl vand
450g hvedemel
2tsk. salt
1dl olie
1dl grøn pesto kan være hvilken som helst pesto
1dl revet ost
Fremgangsmåde
Opløs gæren i lunken vand. Bland alle ingredienserne i dejen.
Ælt dejen, indtil den er elastisk.
Lad dejen hæve minimum 30 minutter.
Rul dejen tyndt ud ca. 30 x 60 cm og smør 1 dl pesto på.
Smør en rugbrødsform med lidt olie.
Skær nu dejen i stykker på ca. 7x7cm
Drys hvert stykke med revet ost.
læg 6 stk. oven på hinanden og læg i formen, fyld formen op på denne måde.
Bag brødet i ca. 25 minutter, de første 10 minutter ved 200 grader og skru så ned på 180 grader de sidste 15 minutter.
Server med grillede kyllingepølser.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift