Pull a part bread med grøn pesto

Samlet tid ca. 120 minutter
Et lunt hjemmebagt brød er altid lækkert til grillpølser. Prøv dette spændende brød, der er bygget op med lag af grøn pesto og ost, lige til at skille ad, når det er bagt.
Pull a part bread med grøn pesto
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
120 min.
Opskriften indeholder
Kyllinge Grillpølse

Ingredienser

25g gær

3dl vand

450g hvedemel

2tsk. salt

1dl olie

1dl grøn pesto kan være hvilken som helst pesto

1dl revet ost

Fremgangsmåde

Opløs gæren i lunken vand. Bland alle ingredienserne i dejen.

Ælt dejen, indtil den er elastisk.

Lad dejen hæve minimum 30 minutter.

Rul dejen tyndt ud ca. 30 x 60 cm og smør 1 dl pesto på.

Smør en rugbrødsform med lidt olie.

Skær nu dejen i stykker på ca. 7x7cm

Drys hvert stykke med revet ost.

læg 6 stk. oven på hinanden og læg i formen, fyld formen op på denne måde.

Bag brødet i ca. 25 minutter, de første 10 minutter ved 200 grader og skru så ned på 180 grader de sidste 15 minutter.

Server med grillede kyllingepølser.

Opskriften indeholder:
Kyllinge grillpølser
Kyllinge Grillpølse

960 G | 139 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift