Pull a part bread med grøn pesto

Samlet tid ca. 120 minutter

Et lunt hjemmebagt brød er altid lækkert til grillpølser. Prøv vores opskrift på et pull a part bread, der er bygget op med lag af grøn pesto og ost, lige til at skille ad, når det er bagt. Det smager helt fantastisk, og du kan variere det i smagen ved at bruge en anden pesto eller ost. Vi har serveret det nybagte brød til vores Kyllinge Grillpølser, der er lavet af dansk kylling.

Pull a part bread med grøn pesto
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
105 min.
Samlet tid
120 min.

Ingredienser

  • 25g gær
  • 3dl vand
  • 450g hvedemel
  • 2tsk. salt
  • 1dl olie
  • 1dl grøn pesto
  • 1dl revet ost

Fremgangsmåde

  1. Opløs gæren i lunken vand. Bland alle ingredienserne i dejen.
  2. Ælt dejen, indtil den er elastisk. Lad den hæve minimum 30 minutter.
  3. Rul dejen tyndt ud ca. 30 x 60 cm og smør 1 dl pesto på.
  4. Smør en rugbrødsform med lidt olie.
  5. Skær nu dejen i stykker på ca. 7 x 7 cm. Drys hvert stykke med revet ost.
  6. Læg 6 stk. oven på hinanden og læg i formen, fyld formen op på denne måde.
  7. Bag brødet i ca. 25 minutter, de første 10 minutter ved 200 grader og skru så ned på 180 grader de sidste 15 minutter.
  8. Server med grillede kyllingepølser.
Opskriften indeholder:
Kyllinge grillpølser
Kyllinge Grillpølse

960 G | 139 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift