Blommechutney
Samlet tid ca. 30 minutter
Prøv vores blommechutney med et strejf af chili, den passer rigtig godt til de salte pølser og er rigtig god til vores tre forskellige Tapaspølser.
Blommechutney
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
30 min.
Ingredienser
15blå blommer
0.5dl æbleeddike
50g sukker
1spsk. karry
0.5tsk. spidskommen
0.5tsk. koriander
0.25tsk. chili
0.25tsk. fennikel
0.25tsk. hvid peber
Fremgangsmåde
Blommerne skylles, halveres og skæres i både.
Æbleeddike, sukker og krydderier koges op, blommerne tilsættes.
Lad chutneyen simre, indtil den er 85 grader. Rør jævnligt.
Server blommechutneyen til en af vores lækre tapaspølser skåret i skiver.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift