Blommechutney

Samlet tid ca. 30 minutter

Prøv vores blommechutney med et strejf af chili, den passer rigtig godt til de salte pølser og er rigtig god til vores tre forskellige Tapaspølser.

Blommechutney
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

15blå blommer

0.5dl æbleeddike

50g sukker

1spsk. karry

0.5tsk. spidskommen

0.5tsk. koriander

0.25tsk. chili

0.25tsk. fennikel

0.25tsk. hvid peber

Fremgangsmåde

Blommerne skylles, halveres og skæres i både.

Æbleeddike, sukker og krydderier koges op, blommerne tilsættes.

Lad chutneyen simre, indtil den er 85 grader. Rør jævnligt.

Server blommechutneyen til en af vores lækre tapaspølser skåret i skiver.

Opskriften indeholder:
Tapas Fennikelsalami

225 G | 59 DKK

Læg i kurv
Tapas Jalapeñosalami

225 G | 59 DKK

Læg i kurv
Tapas Middelhavssalami

225 G | 59 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift