Salat med jordbær til kålpølse
Samlet tid ca. 25 minutter
Der er ikke noget bedre end friske jordbær og bælgede ærter. Det skulle da lige være en kombination med grillet kålpølse, som klæder hinanden godt. Prøv denne lækre salat og husk at kålpølsen lige skal være lidt længere på grillen, gerne 20 minutter, den er værd at vente på.
Salat med jordbær til kålpølse
Ingredienser
4kålpølser
1romaine salat
600g ærter i bælg
200g jordbær
2agurker
150g feta
Balsamico glace
Fremgangsmåde
Bræk skyllet romaine salat i større stykker.
Bælg ærterne og skær jordbær i halve.
Halver agurkerne og fjern kernerne med en teske og snit i skrå stykker.
Bland alle ingredienserne og drys med smuldret feta og dryp med balsamico glace.
Du kan lave din egen glace ved at koge balsamico eddike ind. Lad eddiken simre ved middelvarme indtil halvdelen af eddiken er fordampet. Hældes på glas og opbevares på køl.
Server med grillede kålpølser.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift