Syrlig peberfrugt til grill

Samlet tid ca. 29 minutter

Alt slags sylt er lækkert til et par sprøde, røgede grillpølser. Det kan laves af mange grøntsager og holde sig længe i køleskabet. Server peberfrugten som tilbehør eller pynt den grønne salat med de flotte røde skiver. Det giver et lækkert kick til din salat.

Syrlig peberfrugt til grill
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
29 min.
Opskriften indeholder
Jubilæums frankfurterGrillpølser

Ingredienser

3peberfrugter

4dl hvidvins eddike

1dl vand

6spsk. honning

salt

Fremgangsmåde

Skold peberfrugten i kogende vand.

Flæk peberfrugten , fjern kerner og stilk.

Del nu peberfrugten i 4 dele og skær i lange tynde strimler.

Pisk eddike, honning og salt sammen med vand.

Hæld den kolde væske over peberfrugtstrimlerne og dæk det til.

Lad det stå til dagen efter i køleskabet.

Server som tilbehør eller topping på salat til din grillmad.

Opskriften indeholder:
Jubilæums frankfurter

1050 G | 129 DKK

Læg i kurv
Grillpølser fra Slagter Lampe
Grillpølser

420 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift