Tomater med grillet halloumi
Samlet tid ca. 30 minutter
Prøv denne spændende tomatsalat som et alternativ til den traditionelle grønne salat. Tomater og grillet halloumi går rigtig godt til Slagter Lampes Ringriderpølser.
Tomater med grillet halloumi
Ingredienser
500g blandede tomater
1agurk
2forårsløg
1lille håndfuld persille
1lille håndfuld dild
Friskkværnet peber
Salt
1usprøjtet citron
300g halloumi
Fremgangsmåde
Skyl grøntsager og krydderurter.
Skræl agurken og halver den, fjern kernerne, skær den i 1-2 cm tykke skiver på skrå.
Halver de mindre tomater og lav både af de større.
Snit forårsløg på skrå og læg dem i iskoldt vand indtil de skal i salaten.
Vend tomater og agurk med groft hakkede krydderurter, friskkværnet peber, lidt salt og forårsløg.
Riv citronskal over salaten.
Skær osten i tykke skiver. Grill halloumi på grill eller grill pande.
Bræk stykker af osten og pynt salaten.
Nydes med grillede ringrider pølser til.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift