Blodige pølsefingre
Samlet tid ca. 30 minutter
Uhyggelige blodige pølsefingre er et sikkert hit blandt både store og små til Halloween. Med deres makabre udseende og sjove detaljer skaber de den perfekte stemning til en aften fyldt med gys og grin. De er enkle at lave og kan serveres som en del af en buffet med andre Halloween retter eller som en skræmmende god hotdog.
Blodige pølsefingre
Ingredienser
8Grillpølser
8pølsebrød
Ketchup
Fremgangsmåde
Bring en gryde med vand i kog. Læg pølserne i gryden, når vandet koger, og sluk herefter for varmen. Lad pølserne stå i vandet i 15 minutter.
Tag pølserne op og læg dem på et skærebræt. Skær et skråt snit i spidsen af pølsen. Snittet skal være på størrelse med en pegefingernegl.
Skær små snit på pølsen, som svarer til fingerled, så pølsen rigtig ligner en finger.
Lun pølsebrødene, fyld ketchup i bunden og placer pølsen. Pynt gerne med ekstra ketchup, så det ligner blodige fingre.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift