Blodige pølsefingre

Samlet tid ca. 30 minutter

Uhyggelige blodige pølsefingre er et sikkert hit blandt både store og små til Halloween. Med deres makabre udseende og sjove detaljer skaber de den perfekte stemning til en aften fyldt med gys og grin. De er enkle at lave og kan serveres som en del af en buffet med andre Halloween retter eller som en skræmmende god hotdog.

Blodige pølsefingre
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
30 min.
Opskriften indeholder
Grillpølser storkøbGrillpølser

Ingredienser

8Grillpølser

8pølsebrød

Ketchup

Fremgangsmåde

Bring en gryde med vand i kog. Læg pølserne i gryden, når vandet koger, og sluk herefter for varmen. Lad pølserne stå i vandet i 15 minutter.

Tag pølserne op og læg dem på et skærebræt. Skær et skråt snit i spidsen af pølsen. Snittet skal være på størrelse med en pegefingernegl.

Skær små snit på pølsen, som svarer til fingerled, så pølsen rigtig ligner en finger.

Lun pølsebrødene, fyld ketchup i bunden og placer pølsen. Pynt gerne med ekstra ketchup, så det ligner blodige fingre.

Opskriften indeholder:
Storkøb af Slagter Lampe grillpølser
Grillpølser storkøb

840 G | 129 DKK

Læg i kurv
Grillpølser fra Slagter Lampe
Grillpølser

420 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift