Fyldt peberfrugt med Kålpølse
Samlet tid ca. 50 minutter
De fyldte peberfrugter er populære blandt børn, og til Halloween kan du skære mønstre i peberfrugten, så der bliver en uhyggelig god stemning ved bordet.
Fyldt peberfrugt med Kålpølse
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
30 min.
Samlet tid
50 min.
Ingredienser
- 4store orange peberfrugter
- 1pk. Kålpølser
- 1spsk. olie
- 1hakket løg
- 1fed hvidløg - presset
- 3dl ris eller quinoa
- 100g revet ost
- 1tsk. paprika
- 1tsk. karry
- Salt & peber
Fremgangsmåde
- Skær toppen af peberfrugterne og fjern kernerne.
- Skær trekanter til øjne, næse og en mund i hver peberfrugt.
- Skær pølserne i tern og steg i lidt olie i 5 minutter, tilsæt løg, hvidløg, karry og paprika og steg videre i yderligere 5 minutter.
- Vend risen i og varm det hele igennem.
- Fordel fyld i peberfrugter.
- Slut af med revet ost og læg peberfrugtlåget på.
- Sæt peberfrugterne i et ovnfast fad og bag dem ved 180 °C (varmluft) i ca. 20-30 minutter.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift