Fyldt peberfrugt med Kålpølse

Samlet tid ca. 50 minutter

De fyldte peberfrugter er populære blandt børn, og til Halloween kan du skære mønstre i peberfrugten, så der bliver en uhyggelig god stemning ved bordet.

Fyldt peberfrugt med Kålpølse
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
30 min.
Samlet tid
50 min.

Ingredienser

  • 4store orange peberfrugter
  • 1pk. Kålpølser
  • 1spsk. olie
  • 1hakket løg
  • 1fed hvidløg - presset
  • 3dl ris eller quinoa
  • 100g revet ost
  • 1tsk. paprika
  • 1tsk. karry
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Skær toppen af peberfrugterne og fjern kernerne.
  2. Skær trekanter til øjne, næse og en mund i hver peberfrugt.
  3. Skær pølserne i tern og steg i lidt olie i 5 minutter, tilsæt løg, hvidløg, karry og paprika og steg videre i yderligere 5 minutter.
  4. Vend risen i og varm det hele igennem.
  5. Fordel fyld i peberfrugter.
  6. Slut af med revet ost og læg peberfrugtlåget på.
  7. Sæt peberfrugterne i et ovnfast fad og bag dem ved 180 °C (varmluft) i ca. 20-30 minutter.
Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift