Sønderjysk brunchdog
Samlet tid ca. 30 minutter
Vi har lavet den lækreste hotdog med vores røgede Sønderjyske Grillpølse, rød coleslaw, røræg og masser af frisk purløg. Server den som en del af brunchbordet eller spis den til frokost.
Sønderjysk brunchdog
Ingredienser
8Sønderjyske Grillpølser
8hotdogbrød
4æg
3spsk. purløg
1/4 rød spidskål
1stk. gulerod
2spsk. citronsaft
1spsk. flydende honning
1tsk. røget paprika
1dl græsk yoghurt
Salt & peber
Fremgangsmåde
Steg pølserne på en pande ved lav varme, til de er stegt på begge sider.
Pisk æg sammen til røræg og steg på en pande.
Snit spidskål fint, skræl og riv guleroden. Rør sammen i en skål med citronsaft, flydende honning, røget paprika og græsk yoghurt. Smag til med salt og peber.
Lun brødene og anret med pølserne toppet med rød coleslaw, røræg og pyntet med masser af hakket purløg.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift