Hotdog med stegte løgringe

Samlet tid ca. 20 minutter
Lav et sprødt indslag til din hotdog, sødme fra løget og den sprøde overflade passer godt som topping til hotdog eller bare som snack ved siden af.
Hotdog med stegte løgringe
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
20 min.
Opskriften indeholder
Grillpølser

Ingredienser

3mellemstore løg

3dl mel

2æg

1tsk. salt

1knivspids peber

5dl solsikkeolie

Fremgangsmåde

Tænd frituren eller lav din egen i en gryde med 0,5 l olie. Sæt varmen på middel indtil løgene skal friteres.

Pil løgene og skær dem i skiver.

Slå de 2 æg ud i en skål og pisk dem med salt og peber.

Dyp løgringene først i æg, så i mel, gentag processen en gang til og kom dem nu op i den varme olie.

Steg dem gyldne og tag dem op og læg dem på fedtsugende papir.

Nu er de klar til servering, som topping på din hotdog eller snack ved siden af.

Opskriften indeholder:
Grillpølser fra Slagter Lampe
Grillpølser

420 G | 41.65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift