Hotdog m. stegte løgringe
Samlet tid ca. 20 minutter
Lav et sprødt indslag til din hotdog, sødme fra løget og den sprøde overflade passer godt som topping til hotdog eller bare som snack ved siden af.
Hotdog m. stegte løgringe
Ingredienser
3mellemstore løg
3dl mel
2æg
1tsk. salt
1knivspids peber
5dl solsikkeolie
Fremgangsmåde
Tænd frituren eller lav din egen i en gryde med 0,5 l olie. Sæt varmen på middel indtil løgene skal friteres.
Pil løgene og skær dem i skiver.
Slå de 2 æg ud i en skål og pisk dem med salt og peber.
Dyp løgringene først i æg, så i mel, gentag processen en gang til og kom dem nu op i den varme olie.
Steg dem gyldne og tag dem op og læg dem på fedtsugende papir.
Nu er de klar til servering, som topping på din hotdog eller snack ved siden af.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift