Hotdog med stegte løgringe

Samlet tid ca. 20 minutter

Lav et sprødt indslag til din hotdog med denne nemme opskrift på sprødstegte løgringe. Sødmen fra løget og den sprøde overflade passer godt som topping til hotdog, men du kan også nyde løgringene som snack ved siden af. Vi har serveret dem til en klassisk rød pølse og piftet hotdoggen op med grøn pesto og tomatsalsa med agurk.

Hotdog med stegte løgringe
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
20 min.

Ingredienser

  • 3mellemstore løg
  • 3dl mel
  • 2æg
  • 1tsk. salt
  • 1knivspids peber
  • 5dl solsikkeolie

Fremgangsmåde

  1. Fyld olie i en gryde og sæt varmen på middel indtil løgene skal friteres.
  2. Pil løgene og skær dem i skiver.
  3. Slå de 2 æg ud i en skål og pisk dem med salt og peber.
  4. Dyp løgringene først i æg, så i mel, og gentag så processen en gang til, inden du tager dem op i den varme olie.
  5. Steg dem gyldne og tag dem op og læg dem på fedtsugende papir.
  6. Nu er de klar til servering enten som topping på din hotdog eller som snack ved siden af.
Opskriften indeholder:
Hotdogpølser

2000 G | 299 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift