Hotdog med Jalapeños Frankfurter og salsa

Samlet tid ca. 30 minutter

Prøv en rustik hotdog med ciabattabrød, delikate Jalapeños Frankfurtere, hjemmelavet salsa og lune taco chips. En lækker smagsoplevelse, der varmer godt i munden.

Hotdog med Jalapeños Frankfurter og salsa
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
15 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

  • 8stk. Jalapeños Frankfurter
  • 8brød
  • 6dl. taco chips
  • 3tomater
  • 1lille rødløg
  • 1fed hvidløg
  • 2spsk. limesaft
  • Revet skal af 1 lime
  • 0.5dl hakket frisk koriander
  • 1avocado
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Skyl tomaterne, fjern blomsten og hak dem groft.
  2. Hak røgløget fint og bland sammen med tomaterne. Tilføj et knust fed hvidløg og skal og saft fra lime.
  3. Tilsæt hakket koriander lige før servering og smag til med salt og peber.
  4. Hak avocadoen i grove stykker.
  5. Lun taco chips, så de er sprøde og lækre.
  6. Steg eller grill pølserne til de er gyldenbrune.
  7. Lun brødet. Brug gerne et groft ciabattabrød, som skæres, så det passer med pølsens længde.
  8. Anret brødet med pølse, salsa, avocado og toppet med knuste taco chips.
Opskriften indeholder:
Jalapeños Frankfurter

1250 G | 139 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift