Klassisk hotdog med hjemmelavet ketchup
Samlet tid ca. 40 minutter
En klassisk hotdog med det hele er altid en god idé. Især med hjemmelavet ketchup, som giver en dejlig sødlig smag af friske tomater. Tilføj syltede agurker og syltede rødløg, så har du en perfekt hotdog.
Klassisk hotdog med hjemmelavet ketchup
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
40 min.
Ingredienser
- 1kg cherrytomater
- 1spsk. brun farin
- 2tsk. hvidvinseddike
- 4tsk. salt
- 2tsk. paprika
- 2tsk. hvidløgspulver
- 3tsk. Worcestershire sauce
- 8Grillpølser
- 8hotdogbrød
- Syltede agurker
- Syltede rødløg
Fremgangsmåde
- Hjemmelavet ketchup:
- Halver tomaterne og kog i en gryde med brun farin, hvidvinseddike, salt, paprika, hvidløgspulver og Worcestershire sauce. Lad det simre i 10 minutter uden låg, så dampen kan komme ud. Vandindholdet i tomater svinger afhængigt af sæson, så lad det koge længere tid, hvis der er meget vand i dem.
- Lad det køle helt ned og blend til en jævn masse. Hæld i rengjorte glas, så holder det i ca. 2-4 uger på køl.
- Steg eller grill pølserne. Lun brødet og anret med pølser, hjemmelavet ketchup og toppet med syltede agurker og syltede rødløg.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift