Klassisk hotdog med hjemmelavet ketchup

Samlet tid ca. 40 minutter

En klassisk hotdog med det hele er altid en god idé. Især med hjemmelavet ketchup, som giver en dejlig sødlig smag af friske tomater. Tilføj syltede agurker og syltede rødløg, så har du en perfekt hotdog.

Klassisk hotdog med hjemmelavet ketchup
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
40 min.
Opskriften indeholder
Grillpølser storkøb

Ingredienser

1kg cherrytomater

1spsk. brun farin

2tsk. hvidvinseddike

4tsk. salt

2tsk. paprika

2tsk. hvidløgspulver

3tsk. Worcestershire sauce

8Grillpølser

8hotdogbrød

Syltede agurker

Syltede rødløg

Fremgangsmåde

Hjemmelavet ketchup:

Halver tomaterne og kog i en gryde med brun farin, hvidvinseddike, salt, paprika, hvidløgspulver og Worcestershire sauce. Lad det simre i 10 minutter uden låg, så dampen kan komme ud. Vandindholdet i tomater svinger afhængigt af sæson, så lad det koge længere tid, hvis der er meget vand i dem.

Lad det køle helt ned og blend til en jævn masse. Hæld i rengjorte glas, så holder det i ca. 2-4 uger på køl.

Steg eller grill pølserne. Lun brødet og anret med pølser, hjemmelavet ketchup og toppet med syltede agurker og syltede rødløg.

Opskriften indeholder:
Storkøb af Slagter Lampe grillpølser
Grillpølser storkøb

840 G | 129 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift