Menu

Sylte med hjemmesyltede rødbeder

4 Pers.

Ingredienser

1 kg rødbeder
2 dl vand
300 g rørsukker
5 dl sherryeddike
3 spsk. sennepskorn
1 spsk. hvide peberkorn
1 tsk. salt


Fremgangsmåde

Rens rødbederne godt og skær enderne af. Fordel rødbederne på en bageplade og bag dem i ovnen ved 180° i ca. 1 time.

Afkøl dem let, og pil skrællen af dem.

Kog en lage af vand, sukker, eddike, sennepskorn, peberkorn og salt. Når sukkeret er opløst, er lagen færdig.

Skær bederne i skiver og kom dem på rene, skoldede glas, der er skyllet med Atamon, og hæld den kogende lage over.

Lad rødbederne trække i glas i et par dage før de spises.

Nyd en rugbrødsmad med sylte, sennep og hjemmesyltet rødbede.

! i
Designed by fingerspitz*