Sylte med hjemmesyltede rødbeder

Samlet tid ca. 70 minutter
Traditioner er skønne og sylte hører til blandt favoritterne på julebordet og til frokost i julemånederne. Nyd en rugbrødsmad med sylte, sennep og hjemmesyltede rødbeder.
Sylte med hjemmesyltede rødbeder
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
70 min.
Opskriften indeholder
Sylte

Ingredienser

kg rødbeder

dl vand

g rørsukker

dl sherryeddike

spsk. sennepskorn

spsk. hvide peberkorn

tsk. salt

Fremgangsmåde

Rens rødbederne godt og skær enderne af. Fordel rødbederne på en bageplade og bag dem i ovnen ved 180° i ca. 1 time.

Afkøl dem let, og pil skrællen af dem.

Kog en lage af vand, sukker, eddike, sennepskorn, peberkorn og salt. Når sukkeret er opløst, er lagen færdig.

Skær bederne i skiver og kom dem på rene, skoldede glas, der er skyllet med Atamon, og hæld den kogende lage over.

Lad rødbederne trække i glas i et par dage før de spises.

Nyd en rugbrødsmad med sylte, sennep og hjemmesyltet rødbede.

Opskriften indeholder:
Sylte

300 G | 34.95 DKK

Del denne opskrift