Vafler med kartoffel og kålpølse

Samlet tid ca. 45 minutter

Det er blevet rigtig populært at lave vafler i det salte køkken, og så er det lidt hyggeligt at lave vafler. Vi har tryllet en lækkerbisken frem med kartoffel og kålpølse. Top den med lidt salat og syltede rødløg, og gem et par stykker til madpakken.

Vafler med kartoffel og kålpølse
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
45 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

4æg

2.5dl sødmælk

2spsk. olie

200g hvedemel

0.5tsk. salt

2Kålpølser

100g revet rå kartoffel

100g smør til stegning

Fremgangsmåde

Kog kålpølserne i 5 minutter og lad dem trække i 20 minutter.

Pisk æg, mælk og olie sammen. Tilsæt mel og salt.

Varm vaffeljernet op, smelt lidt smør i jernet. Fyld dejen i og drys med revet kartoffel og tynde skiver kålpølse.

Steg vaflerne i ca. 5 minutter og hold dem varme i ovnen imens resten steges.

Pynt med salat og syltede rødløg. Spis dem til frokost og gem et par stykker til madpakken.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift