Surrib med sennep
Samlet tid ca. 20 minutter
Surrib er en sønderjysk specialitet, som nydes i skiver på rugbrød med sennep ovenpå. Vores surrib laves helt efter gammeldags opskrift. Vi koger selv lagen over mange timer med diverse krydderier, hvorefter den afkøles og hældes i bæger sammen med kødet. Her får du opskriften på hjemmelavet sennep.
Surrib med sennep
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
20 min.
Ingredienser
- 25g sennepsfrø
- 40g Colemans sennepspulver
- 3spsk. hvidvinseddike
- 3spsk. vand
- 2spsk. mørk sirup
- Salt
Fremgangsmåde
- Knus sennepsfrøene i en morter.
- Kom dem i en skål og rør de øvrige ingredienser i.
- Lad senneppen trække en times tid og smag til med sirup og salt.
- Server til et stykke rugbrød med surrib.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift