Surrib med sennep

Samlet tid ca. 20 minutter

Surrib er en sønderjysk specialitet, som nydes i skiver på rugbrød med sennep ovenpå. Vores surrib laves helt efter gammeldags opskrift. Vi koger selv lagen over mange timer med diverse krydderier, hvorefter den afkøles og hældes i bæger sammen med kødet. Her får du opskriften på hjemmelavet sennep.

Surrib med sennep
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
20 min.

Ingredienser

  • 25g sennepsfrø
  • 40g Colemans sennepspulver
  • 3spsk. hvidvinseddike
  • 3spsk. vand
  • 2spsk. mørk sirup
  • Salt

Fremgangsmåde

  1. Knus sennepsfrøene i en morter.
  2. Kom dem i en skål og rør de øvrige ingredienser i.
  3. Lad senneppen trække en times tid og smag til med sirup og salt.
  4. Server til et stykke rugbrød med surrib.
Opskriften indeholder:
Surrib

500 G | 65 DKK

Del denne opskrift