Karrykål med kartofler og Kålpølse
Samlet tid ca. 60 minutter
God krydret karryret med hvidkål, kartofler og Kålpølse. Karrykålen er nem at lave og kræver få ingredienser. En favorit på middagsbordet i vinterhalvåret.
Karrykål med kartofler og Kålpølse
Ingredienser
8Kålpølser
1lille hvidkål
600gr kartofler
2.5dl kraftig bouillon
1.5spsk. karry
1.5tsk. salt
Fremgangsmåde
Kog Kålpølserne i 5 minutter og lad dem trække i vandet, indtil de skal i retten.
Skræl kartofler og skær i skiver. Finsnit hvidkål.
Fordel skiftevis kartofler, hvidkål og pølseskiver i lag i en gryde. Drys karry imellem hvert lag eller bland karry i din bouillon.
Hæld bouillon ved.
Krydr med salt og peber og smag retten til, når den begynder at simre.
Lad det hele simre under låg i 45 minutter.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift