Karrykål med kartofler og Kålpølse

Samlet tid ca. 60 minutter

God krydret karryret med hvidkål, kartofler og Kålpølse. Karrykålen er nem at lave og kræver få ingredienser. En favorit på middagsbordet i vinterhalvåret.

Karrykål med kartofler og Kålpølse
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
60 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

8Kålpølser

1lille hvidkål

600gr kartofler

2.5dl kraftig bouillon

1.5spsk. karry

1.5tsk. salt

Fremgangsmåde

Kog Kålpølserne i 5 minutter og lad dem trække i vandet, indtil de skal i retten.

Skræl kartofler og skær i skiver. Finsnit hvidkål.

Fordel skiftevis kartofler, hvidkål og pølseskiver i lag i en gryde. Drys karry imellem hvert lag eller bland karry i din bouillon.

Hæld bouillon ved.

Krydr med salt og peber og smag retten til, når den begynder at simre.

Lad det hele simre under låg i 45 minutter.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift