Kartoffelgryde med Kålpølse
Samlet tid ca. 45 minutter
En simpel og mættende opskrift på kartoffelgryde med både aubergine, squash, peberfrugt og grove stykker af vores røgede Kålpølse. Retten er god til de kolde måneder og vil lune godt på middagsbordet.
Kartoffelgryde med Kålpølse
Ingredienser
1kg kartofler
8Kålpølser
Smør til stegning
1løg
1fed hvidløg
2røde peberfrugter
1mellemstor aubergine
1squash
1spsk. frisk timian
2tsk. paprika
1ds. tomatpuré
2dl madlavningsfløde
Salt & peber
Fremgangsmåde
Kog kartofler til de er møre og skær dem i grove stykker.
Skær pølserne i grove stykker, og steg dem i smør.
Skær løg i skiver, og steg det sammen med pølser og hvidløg i en stor gryde.
Skær peberfrugt, aubergine og squash i tern, og lad dem stege med i gryden, indtil de begynder at tage farve.
Tilsæt kartofler og krydr med timian og paprika.
Tilsæt tomatpuré, madlavningsfløde, salt og peber, og lad retten simre i 10 minutter.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift