Coq au vin med Kålpølse

Samlet tid ca. 100 minutter
Coq au vin er en lækker simreret til vinterhalvåret. Den røgede Kålpølse giver ekstra kraft og smag til retten og passer rigtig godt til de øvrige ingredienser.
Coq au vin med Kålpølse
Forberedelsestid
30 min.
Samlet tid
100 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

1hel kylling

25g smør

200g Kålpølse i skiver

1/2 glas afdryppede perleløg ca. 100 g

400champignon i kvarte

2spsk. hvedemel

5dl god rødvin

3dl hønsefond

3fed hvidløg i skiver

5gulerødder

1kvist timian

Salt & peber

Fremgangsmåde

Kyllingen deles i ca. 10 stykker. 2 underlår, 2 overlår, 2 stk. bryst som deles i 2 stykker og 2 vinger.

Krydr med salt & peber.

Brun kyllingestykkerne i smør i en stor gryde og tag dem op.

Brun derefter kålpølse, perleløg og til sidst steges champignon.

Drys med mel og steg videre i 1 minut.

Tilsæt de brunede kyllingestykker, vin, fond, gulerødder i mundrette stykker, hvidløg og timian.

Læg låg på gryden og lad det simre ca. 60 minutter.

Du kan tage kyllingestykkerne op og lade saucen koge lidt ind, inden du servere kyllingen i saucen med grøntsagerne.

Du kan også bare servere den uden at koge saucen ind.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift