Pikantpot med Kålpølse
Samlet tid ca. 40 minutter
Pikantpot med Kålpølse er ikke helt en one pot pasta, men den er mindst lige så nem at lave, og så smager den helt fantastisk af peberfrugt og pikantost.
Pikantpot med Kålpølse
Ingredienser
8Kålpølser
2rødløg
3fed hvidløg
1peberfrugt
1ds. hakkede tomater
3spsk. tomatpure
1l. kraftig bouillon
250g pasta
50g frisk spinat
2.5dl madlavningsfløde
100g pikantost
Salt & peber
Fremgangsmåde
Steg løg og hvidløg i lidt olie i en gryde.
Skær kålpølsen i mindre stykker, tilsæt i gryden og steg med i 5 minutter.
Skær peberfrugten i mindre tern og hæld i gryden. Steg dem i et par minutter. Krydr med en smule salt og godt med friskkværnet peber.
Tilsæt tomatpure, hakkede tomater, bouillon og pasta. Når retten koger, koges den i 8 minutter.
Tilsæt fløde og varm retten igennem et par minutter.
Når pastaen er al dente, vendes flødeost og spinat i saucen. Varm igennem indtil osten er smeltet. Smag til med salt og peber.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift