Pikantpot med Kålpølse

Samlet tid ca. 40 minutter

Pikantpot med Kålpølse er ikke helt en one pot pasta, men den er mindst lige så nem at lave, og så smager den helt fantastisk af peberfrugt og pikantost.

Pikantpot med Kålpølse
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
40 min.

Ingredienser

  • 8Kålpølser
  • 2rødløg
  • 3fed hvidløg
  • 1peberfrugt
  • 1ds. hakkede tomater
  • 3spsk. tomatpure
  • 1l. kraftig bouillon
  • 250g pasta
  • 50g frisk spinat
  • 2.5dl madlavningsfløde
  • 100g pikantost
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Steg løg og hvidløg i lidt olie i en gryde.
  2. Skær kålpølsen i mindre stykker, tilsæt i gryden og steg med i 5 minutter.
  3. Skær peberfrugten i mindre tern og hæld i gryden. Steg dem i et par minutter. Krydr med en smule salt og godt med friskkværnet peber.
  4. Tilsæt tomatpure, hakkede tomater, bouillon og pasta. Når retten koger, koges den i 8 minutter.
  5. Tilsæt fløde og varm retten igennem et par minutter.
  6. Når pastaen er al dente, vendes flødeost og spinat i saucen. Varm igennem indtil osten er smeltet. Smag til med salt og peber.
Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift