Pikantpot med Kålpølse

Samlet tid ca. 40 minutter
Pikantpot med Kålpølse er ikke helt en one pot pasta, men den er mindst lige så nem at lave, og så smager den helt fantastisk af peberfrugt og pikantost.
Pikantpot med Kålpølse
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
40 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

8Kålpølser

2rødløg

3fed hvidløg

1peberfrugt

1ds. hakkede tomater

3spsk. tomatpure

1l. kraftig bouillon

250g pasta

50g frisk spinat

2.5dl madlavningsfløde

100g pikantost

Salt & peber

Fremgangsmåde

Steg løg og hvidløg i lidt olie i en gryde.

Skær kålpølsen i mindre stykker, tilsæt i gryden og steg med i 5 minutter.

Skær peberfrugten i mindre tern og hæld i gryden. Steg dem i et par minutter. Krydr med en smule salt og godt med friskkværnet peber.

Tilsæt tomatpure, hakkede tomater, bouillon og pasta. Når retten koger, koges den i 8 minutter.

Tilsæt fløde og varm retten igennem et par minutter.

Når pastaen er al dente, vendes flødeost og spinat i saucen. Varm igennem indtil osten er smeltet. Smag til med salt og peber.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift