Mørbradgryde med brunchpølser

Samlet tid ca. 50 minutter

Mørbradgryde med pølser og champignon smager dejligt og er et hit hos de fleste. Vi har brugt vores velsmagende Brunchpølser og tilføjet soltørrede tomater for ekstra smag.

Mørbradgryde med brunchpølser
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
30 min.
Samlet tid
50 min.

Ingredienser

  • 400g svinemørbrad
  • 400g Brunchpølser
  • 1ds. flåede tomater
  • 2spsk. tomatpure
  • 2.5dl vand
  • 150g champignon
  • 75g soltørrede tomater
  • 100g fløde
  • 200g ris

Fremgangsmåde

  1. Skær kødet i tern og svits i en gryde.
  2. Tilsæt brunchpølserne sammen med de flåede tomater, tomatpure og vand.
  3. Vask og skær champignonerne i skiver og vend dem i retten sammen med de soltørrede tomater. Lad det simre i 30 minutter.
  4. Tilsæt fløde, kog op og smag til med salt og peber.
  5. Server med ris, som koges efter anvisning på pakken.
Opskriften indeholder:
Slagter Lampe Brunchpølser
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift