Kartoffelgryde med Kålpølse

Samlet tid ca. 45 minutter

En simpel og mættende opskrift på kartoffelgryde med både aubergine, squash, peberfrugt og grove stykker af vores røgede Kålpølse. Retten er god til de kolde måneder og vil lune godt på middagsbordet.

Kartoffelgryde med Kålpølse
Forberedelsestid
30 min.
Samlet tid
45 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

1kg kartofler

8Kålpølser

Smør til stegning

1løg

1fed hvidløg

2røde peberfrugter

1mellemstor aubergine

1squash

1spsk. frisk timian

2tsk. paprika

1ds. tomatpuré

2dl madlavningsfløde

Salt & peber

Fremgangsmåde

Kog kartofler til de er møre og skær dem i grove stykker.

Skær pølserne i grove stykker, og steg dem i smør.

Skær løg i skiver, og steg det sammen med pølser og hvidløg i en stor gryde.

Skær peberfrugt, aubergine og squash i tern, og lad dem stege med i gryden, indtil de begynder at tage farve.

Tilsæt kartofler og krydr med timian og paprika.

Tilsæt tomatpuré, madlavningsfløde, salt og peber, og lad retten simre i 10 minutter.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift