Blomkålssuppe med kålpølse
Samlet tid ca. 30 minutter
Denne lækre suppe med blomkål og mandler kan laves i forvejen og varmes op. Kålpølse skiverne kan steges i god tid, så de bare skal lunes i ovnen før servering.
Blomkålssuppe med kålpølse
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
15 min.
Samlet tid
30 min.
Ingredienser
- 1blomkål
- 1l hønsekødsbouillon
- 75g mandler
- 2dl fløde
- 1porre
- 1dl olie til stegning
- Salt og peber
- 1spsk. trøffelolie
- 4kålpølser
Fremgangsmåde
- Rens blomkål og skær den i grove stykker. Kog blomkålen i bouillon i ca. 5 minutter indtil den er mør med lidt bid. Blend blomkål sammen med bouillon, mandler og fløde.
- Kog suppen igennem eller server den som den er, ved at koge den bliver den lidt mere rund og mild i smagen.
- Fint snit porre og steg dem i rigeligt olie til de er sprøde, læg dem på køkkenrulle eller fedtsugende papir.
- Rist skiver af kålpølse på panden til den er sprød og lækker.
- Top suppen med sprøde porre og ristet kålpølse, dryp med trøffelolie.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift