Blomkålssuppe med kålpølse

Samlet tid ca. 30 minutter

Denne lækre suppe med blomkål og mandler kan laves i forvejen og varmes op. Kålpølse skiverne kan steges i god tid, så de bare skal lunes i ovnen før servering.

Blomkålssuppe med kålpølse
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
15 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

  • 1blomkål
  • 1l hønsekødsbouillon
  • 75g mandler
  • 2dl fløde
  • 1porre
  • 1dl olie til stegning
  • Salt og peber
  • 1spsk. trøffelolie
  • 4kålpølser

Fremgangsmåde

  1. Rens blomkål og skær den i grove stykker. Kog blomkålen i bouillon i ca. 5 minutter indtil den er mør med lidt bid. Blend blomkål sammen med bouillon, mandler og fløde.
  2. Kog suppen igennem eller server den som den er, ved at koge den bliver den lidt mere rund og mild i smagen.
  3. Fint snit porre og steg dem i rigeligt olie til de er sprøde, læg dem på køkkenrulle eller fedtsugende papir.
  4. Rist skiver af kålpølse på panden til den er sprød og lækker.
  5. Top suppen med sprøde porre og ristet kålpølse, dryp med trøffelolie.
Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift