Cervelatpølse med ærtespread og æg
Samlet tid ca. 30 minutter
Cervelatpølsens milde og runde smag passer godt til en ristet rugbrødsmad med ærtespread, friske ærter, æg og dild. En perfekt mad til frokostbordet med smørrebrød.
Cervelatpølse med ærtespread og æg
Ingredienser
Rugbrød
Frosne ærter
Bouillonterning
Vand
Salt & peber
Cervelatpølse
Mayonnaise
Æg
Friske ærter
Dild
Fremgangsmåde
Til ærtespread koges 500 g frosne ærter, 1 bouillonterning, vand så det dækker ærterne og salt og peber. Sigt ærterne og lad dem køle af i koldt vand. Hæld vand fra, så der kun er lidt tilbage, og blend til en ensartet konsistens. Tilføj evt. mere vand for en mere cremet konsistens.
Kog æg, så de er blødkogt. Kogetiden afhænger af æggets størrelse.
Rist rugbrød og anret med ærtespread, Cervelatpølse, mayonnaise og top med et halvt blødkogt æg, friske ærter og dild.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift