Spinattærte med feta og Kålpølser

Samlet tid ca. 60 minutter

En nem og dejlig opskrift på spinattærte med feta og kålpølse. Vores Kålpølser fungerer rigtig godt som smagsgiver og er særdeles velegnet til fyld i tærter.

Spinattærte med feta og Kålpølser
Forberedelsestid
25 min.
Tilberedningstid
35 min.
Samlet tid
60 min.

Ingredienser

  • 1pk butterdej
  • 3æg
  • 3dl mælk
  • 2forårsløg
  • 75g feta
  • 50g spinat
  • 150g Kålpølse
  • 2tsk. paprika
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Beklæd en tærteform på ca. 30 cm i diameter med butterdej.
  2. Skær forårsløgene i tynde skiver. Damp spinaten. Fordel i butterdejen og smuldr feta over.
  3. Pisk æg, mælk, paprika, salt og peber sammen. Hæld æggemassen over butterdejen.
  4. Skær kålpølsen ud i mindre tern og læg øverst i tærten.
  5. Bag tærten i ca. 35 minutter ved 200 grader.
Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift