Halve æg med kålpølseknas

Samlet tid ca. 30 minutter

Halve æg med lækkert fyld hører sig til forårets frokostbord. Prøv denne skønne version med sprødt knas fra de røgede kålpølser.

Halve æg med kålpølseknas
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
15 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

  • 8æg
  • 0.5dl creme fraiche 38%
  • 1tsk. karry
  • 8dråber tabasco
  • Dild til pynt

Fremgangsmåde

  1. Kog æg, pil og halver dem.
  2. Fjern blommen med en ske og bland blomme, cremefraiche, karry og tabasco.
  3. Hæld fyldet i en sprøjtepose og sprøjt fyldet i de halverede æg.
  4. Steg kålpølser skåret i tern på en tør pande indtil de er sprøde. Kålpølserne kan være lettere at skære, hvis du koger dem i 5 min. og lader dem køle af.
  5. Server æg med kålpølse knas og pynt med dild.
Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift