Kartoffelmad med løvstikkemayo og bacon

Samlet tid ca. 30 minutter

En kartoffelmad behøver ikke være kedelig – og den her er alt andet end det. En lækker kombination af kogte kartofler, hjemmelavet løvstikkemayo og sprødstegt tørsaltet bacon. Det er enkelt, men med masser af smag. Perfekt til frokost, når du vil lave noget hurtigt, men stadig lidt særligt. Og bare rolig – det er både nemt og hurtigt at lave.

Kartoffelmad med løvstikkemayo og bacon
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

  • 4skiver groft rugbrød
  • 8mellemstore kogte afkølede kartofler
  • 4spsk. syltede rødløg
  • 8skiver Tørsaltet Bacon
  • 1dl. purløg
  • 2æggeblommer
  • 0.5tsk. salt
  • 2tsk. eddike
  • 2dl smagsneutral olie
  • 3dl. løvstikkeblade
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Steg den tørsaltede bacon til det er sprødt, enten på en pande eller i ovnen.
  2. Lav løvstikkemayonnaisen ved at blande æggeblommer med salt og eddike.
  3. Blend nu olie og løvstikkeblade til en grøn olie.
  4. Pisk olien i æggemassen i en tynd stråle.
  5. Smag til med peber.
  6. Anret smørrebrødet med et godt lag løvstikkemayo i bunden og skiver af kartoffel. Top med syltede rødløg, sprød bacon og frisk purløg.
Opskriften indeholder:
Tørsaltet Bacon

400 G | 59.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift