Kartoffelmad med Oksespegepølse

Samlet tid ca. 30 minutter

En højtbelagt kartoffelmad hører til et frokostbord med smørrebrød. Prøv vores nemme og lækre udgave med Oksespegepølse, frisk rødløg og karse.

Kartoffelmad med Oksespegepølse
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
30 min.
Opskriften indeholder
Oksespegepølse, 600 g

Ingredienser

Rugbrød

Kartofler

Oksespegepølse

Mayonnaise

Rødløg

Karse

Salt & peber

Fremgangsmåde

Kog kartofler og lad dem køle helt af.

Anret rugbrød med skiver af kogt kartoffel i bunden og herefter Oksespegepølse.

Top med mayonnaise, rødløg, karse og salt og peber.

Opskriften indeholder:
Oksespegepølse fra Slagter Lampe
Oksespegepølse, 600 g

600 G | 159 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift