Æggetortilla med brunchpølser

Samlet tid ca. 30 minutter
Små, mættende snacks med æg og pølser til morgenbordet, madpakken og de små mellemmåltider.
Æggetortilla med brunchpølser
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

8brunchpølser

4små tortillas

4stk. æg

1dl hakkede krydderurter (efter eget valg, evt. persille eller basilikum)

Salt

Peber

Fremgangsmåde

Steg pølserne ved middel varme i 7-8 minutter på en tør pande.

Pisk æg sammen med hakkede krydderurter, krydder med salt og peber.

Kom ¼ af æggemassen på en varm pande og læg en tortilla ovenpå. Så snart æggemassen har sat sig, lægges der to brunchpølser på i forlængelse af hinanden, og tortillaæggekagen rulles rundt om pølserne.

Gentag til du har til fire personer og del hver tortillarulle i fire stykker.

Opskriften indeholder:
Slagter Lampe Brunchpølser
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Chorizo brunchpølser

500 G | 65 DKK

Læg i kurv
Kyllingebrunchpølser

1000 G | 129 DKK

Del denne opskrift