Æggetortilla m. brunchpølser

Samlet tid ca. 30 minutter
Små, mættende snacks med æg og pølser til morgenbordet og madpakken og de små mellemmåltider.
Æggetortilla m. brunchpølser
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

8brunchpølser

4små tortillas

4stk. æg

1dl hakkede krydderurter (efter eget valg, evt. persille eller basilikum

Salt

Peber

Fremgangsmåde

Steg pølserne ved middel varme 7-8 minutter på tør pande.

Pisk æg sammen med hakkede krydderurter, krydder med salt og peber.

Kom ¼ af æggemassen på en varm pande og læg derpå en tortilla, så snart æggemassen har sat sig lægges der 2 brunch pølser på i forlængelse af hinanden og tortillaæggekagen rulles herom.

Gentag til du har til 4 personer og del hver tortilla rulle i 4 stykker.

 

Opskriften indeholder:
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Chorizo brunchpølser

500 G | 65 DKK

Læg i kurv
Kyllingebrunchpølser

1000 G | 129 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift