Æggetortilla med brunchpølser

Samlet tid ca. 30 minutter

Små, mættende snacks med æg og pølser til morgenbordet, madpakken og de små mellemmåltider. Du kan både bruge vores klassiske brunchpølser eller chorizo brunchpølser for en mere krydret smag.

Æggetortilla med brunchpølser
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
15 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

  • 8brunchpølser
  • 4små tortillas
  • 4stk. æg
  • 1dl hakkede krydderurter (efter eget valg, evt. persille eller basilikum)
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde

  1. Steg pølserne ved middel varme i 7-8 minutter på en tør pande.
  2. Pisk æg sammen med hakkede krydderurter, krydder med salt og peber.
  3. Kom ¼ af æggemassen på en varm pande og læg en tortilla ovenpå. Så snart æggemassen har sat sig, lægges der to brunchpølser på i forlængelse af hinanden, og tortillaæggekagen rulles rundt om pølserne.
  4. Gentag til du har til fire personer og del hver tortillarulle i fire stykker.
Opskriften indeholder:
Slagter Lampe Brunchpølser
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Kyllingebrunchpølser

1000 G | 129 DKK

Del denne opskrift