Æggetortilla m. brunchpølser
Samlet tid ca. 30 minutter
Små, mættende snacks med æg og pølser til morgenbordet og madpakken og de små mellemmåltider.
Æggetortilla m. brunchpølser
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
30 min.
Ingredienser
8brunchpølser
4små tortillas
4stk. æg
1dl hakkede krydderurter (efter eget valg, evt. persille eller basilikum
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Steg pølserne ved middel varme 7-8 minutter på tør pande.
Pisk æg sammen med hakkede krydderurter, krydder med salt og peber.
Kom ¼ af æggemassen på en varm pande og læg derpå en tortilla, så snart æggemassen har sat sig lægges der 2 brunch pølser på i forlængelse af hinanden og tortillaæggekagen rulles herom.
Gentag til du har til 4 personer og del hver tortilla rulle i 4 stykker.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift