Æggetortilla med brunchpølser
Samlet tid ca. 30 minutter
Små, mættende snacks med æg og pølser til morgenbordet, madpakken og de små mellemmåltider. Du kan både bruge vores klassiske brunchpølser eller chorizo brunchpølser for en mere krydret smag.
Æggetortilla med brunchpølser
Ingredienser
8brunchpølser
4små tortillas
4stk. æg
1dl hakkede krydderurter (efter eget valg, evt. persille eller basilikum)
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Steg pølserne ved middel varme i 7-8 minutter på en tør pande.
Pisk æg sammen med hakkede krydderurter, krydder med salt og peber.
Kom ¼ af æggemassen på en varm pande og læg en tortilla ovenpå. Så snart æggemassen har sat sig, lægges der to brunchpølser på i forlængelse af hinanden, og tortillaæggekagen rulles rundt om pølserne.
Gentag til du har til fire personer og del hver tortillarulle i fire stykker.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift