Syltede agurker til Sønderjysk Spegepølse

Samlet tid ca. 30 minutter
Syltede agurker tager ikke lang tid at lave og er et lækkert tilbehør, der pifter rugbrødsmaden op. Lav gerne en god portion, da de kan holde sig længe. Server på en rugbrødsmad med salat og vores Sønderjysk Spegepølse.
Syltede agurker til Sønderjysk Spegepølse
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
30 min.
Opskriften indeholder
Sønderjysk Spegepølse 600 g

Ingredienser

1kg skoleagurker

0.5l. lagereddike

400g sukker

75g havsalt

1spsk. korianderfrø

1spsk. hvide peberkorn

Fremgangsmåde

Skyl agurkerne. Læg dem i et stort sylteglas.

Hæld lagereddike, sukker og havsalt i en gryde sammen med krydderierne. Kog lagen op, til sukker og salt er opløst.

Afkøl lagen helt, og hæld den over agurkerne.

Opskriften indeholder:
Sønderjysk spegepølse
Sønderjysk Spegepølse 600 g

600 G | 119 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift