Smørrebrød med Krosalami og pickles

Samlet tid ca. 20 minutter

Hjemmelavet pickles er grøntsager i små stykker vendt i en lageblanding. Vi har lavet en nem og krydret udgave med sennep, som passer godt til de hele peberkorn i vores Krosalami. Anret det hele på en skive rugbrød, og du har et lækkert stykke smørrebrød.

Smørrebrød med Krosalami og pickles
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
20 min.

Ingredienser

  • 4skiver rugbrød
  • 20skiver Krosalami
  • 4stk. salatblade
  • 1dl blomkål
  • 1gulerod
  • 0.5løg
  • 1/4 rød peberfrugt
  • 3syltede agurker
  • 2dl mayonnaise
  • 1tsk. gurkemeje
  • 0.5tsk. karry
  • 2spsk. syltelage fra agurkerne
  • 1nip salt
  • Lidt peber
  • 1.5spsk. sennep

Fremgangsmåde

  1. Del blomkål i mini buketter.
  2. Skræl guleroden og skær den i små fine tern.
  3. Blancher blomkål og gulerod i kogende vand i ca. 30 sekunder. Tag dem ud af vandet og afkøl det.
  4. Hak løg fint og skær peberfrugt i tern.
  5. Hak de syltede agurker groft.
  6. Bland mayonnaise med gurkemeje, karry, sennep, syltelage, salt og peber. Vend alle grøntsagerne i blandingen.
  7. Anret rugbrødet med salatblade nederst, herefter skiver af Krosalami og top med en stor skefuld hjemmelavet pickles.
Opskriften indeholder:
Krosalami

500 G | 69.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift