Æblesmør, lime aioli, porrestøv

Samlet tid ca. 70 minutter

Prøv disse spændende elementer til dit tapasbræt og giv dine smagsløg en oplevelse.

Æblesmør, lime aioli, porrestøv
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
55 min.
Samlet tid
70 min.

Ingredienser

  • 500g æbler
  • 0.5dl æblesaft
  • 0.5vaniljestang
  • 0.5chili
  • Sukker
  • 3dl god mayonnaise
  • 3fed hvidløg
  • Revet skal af 3 lime
  • 1Porre

Fremgangsmåde

Æblesmør

  1. Skræl æblerne og fjern kernehuset.
  2. Skær æblerne i mindre tern og kog dem i æblemosten sammen med vaniljekorn og stang og chili ca. 30 minutter under låg.
  3. Mos æblerne, smag til med sukker og sæt det på køl.

Lime aioli

  1. Til lime aiolien blandes mayonnaisen med presset hvidløg og skallen fra limefrugter.

Porrestøv

  1. Skær porren i julienne og bag strimlerne på bagpapir i 1 time ved 160 grader.
  2. Blend i kaffe mølle og passer igennem sigte.

Anret et bræt med ølpølser, æblesmør og aioli med porrestøv.

Opskriften indeholder:
Chili Ølpølser

1000 G | 209 DKK

Læg i kurv
Snackpølser

500 G | 89 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift