Dip til brød og tapas pølser

Samlet tid ca. 20 minutter
Lune tortillas med hjemmerørt dip og dertil de lækre, lidt tørrede spegepølser, så er stemningen sat til en hyggestund.
Dip til brød og tapas pølser
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
20 min.

Ingredienser

200g feta

2dl kogte kikærter

0.5dl olie

0.5spsk. salt

0.5dl mynteblade

2pk. grøntsags tortilla

Slagter Lampes Økologiske Oksespegepølse

Fremgangsmåde

Blend feta, kikærter, olie og mynte.
Tilsæt salt .Pensl tortilla med lidt olie og skær dem i mundrette stykker. Bag dem i ovnen i 10 minutter ved 200 grader.Server med friske grøntsager, fetahumus og lune tortillas med lækre tapas spegepølser fra Slagter Lampe. 

Opskriften indeholder:
Tapas Fennikelsalami

225 G | 59 DKK

Læg i kurv
Tapas Jalapeñosalami

225 G | 59 DKK

Læg i kurv
Tapas Middelhavssalami

225 G | 59 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift