Brunchpølse med nøddepesto

Samlet tid ca. 20 minutter

Pak madkurven med tapas lækkerier og tag ud i den danske sommer. Her har vi lavet en lækker nøddepesto til vores Slagter Brunchpølser.

Brunchpølse med nøddepesto
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
20 min.

Ingredienser

  • 150g nødder
  • 1.5dl olivenolie
  • 1tsk. salt
  • 1knsp. peber
  • 1tsk. citronskal
  • 1dl revet parmesan

Fremgangsmåde

  1. Rist nødderne på bageplade ved 200 grader i ca. 10 min. indtil de tager farve eller rist dem på en tør pande.
  2. Læg de lune nødder i et viskestykke og gnid skallerne af nødderne.
  3. Blend afkølede nødder med de øvrige ingredienser og server til lune brunchpølser med æg, ost og figner.
Opskriften indeholder:
Slagter Lampe Brunchpølser
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift