Brunchpølse med nøddepesto

Samlet tid ca. 20 minutter
Pak madkurven med tapas lækkerier og tag ud i den danske sommer. Her har vi lavet en lækker nøddepesto til vores Slagter Brunchpølser.
Brunchpølse med nøddepesto
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
20 min.
Opskriften indeholder
Chorizo brunchpølserBrunchpølser

Ingredienser

150g nødder

1.5dl olivenolie

1tsk. salt

1knsp. peber

1tsk. citronskal

1dl revet parmesan

Fremgangsmåde

Rist nødderne i bageplade ved 200 grader i ca. 10 min. indtil de tager farve eller rist dem på en tør pande.

Læg de lune nødder i et viskestykke og gnid skallerne af nødderne.

Blend afkølede nødder med de øvrige ingredienser og server til lune brunchpølser med æg, ost og figner.

Opskriften indeholder:
Chorizo brunchpølser

500 G | 65 DKK

Læg i kurv
Slagter Lampe Brunchpølser
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift