Brunchpølse med nøddepesto
Samlet tid ca. 20 minutter
Pak madkurven med tapas lækkerier og tag ud i den danske sommer. Her har vi lavet en lækker nøddepesto til vores Slagter Brunchpølser.
Brunchpølse med nøddepesto
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
20 min.
Ingredienser
- 150g nødder
- 1.5dl olivenolie
- 1tsk. salt
- 1knsp. peber
- 1tsk. citronskal
- 1dl revet parmesan
Fremgangsmåde
- Rist nødderne på bageplade ved 200 grader i ca. 10 min. indtil de tager farve eller rist dem på en tør pande.
- Læg de lune nødder i et viskestykke og gnid skallerne af nødderne.
- Blend afkølede nødder med de øvrige ingredienser og server til lune brunchpølser med æg, ost og figner.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift