Grillspyd med tigerrejer og chorizo
Samlet tid ca. 28 minutter
Grillspyd kan varieres på mange forskellige måder. Her har vi lavet en smagfuld tapasudgave med tigerrejer og chorizopølse. De kan både serveres til din tapasanretning eller som en del af dit grillmåltid.
Grillspyd med tigerrejer og chorizo
Ingredienser
1Tapas Chorizopølse
24tigerrejer
1dl persille
1spsk. olie
8bambus træpinde
Fremgangsmåde
Læg bambus træpindene i blød, så de ikke brænder så nemt på grillen. Brug lunkent vand og lad dem ligge i cirka 2-5 minutter.
Kom nu skiftevis tigerreje og chorizopølse på spyddet, brug tre rejer pr. spyd.
Pensl med olie på begge sider og læg dem på grillen i 3-5 minutter til tigerrejen er gennemstegt. Pynt med persille.
Server til små skåle med tilbehør som oliven, persille og aioli.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift