Grillspyd med tigerrejer og chorizo

Samlet tid ca. 28 minutter

Grillspyd kan varieres på mange forskellige måder. Her har vi lavet en smagfuld tapasudgave med tigerrejer og chorizopølse. De kan både serveres til din tapasanretning eller som en del af dit grillmåltid.

Grillspyd med tigerrejer og chorizo
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
28 min.
Opskriften indeholder
Tapas Chorizopølse

Ingredienser

1Tapas Chorizopølse

24tigerrejer

1dl persille

1spsk. olie

8bambus træpinde

Fremgangsmåde

Læg bambus træpindene i blød, så de ikke brænder så nemt på grillen. Brug lunkent vand og lad dem ligge i cirka 2-5 minutter.

Kom nu skiftevis tigerreje og chorizopølse på spyddet, brug tre rejer pr. spyd.

Pensl med olie på begge sider og læg dem på grillen i 3-5 minutter til tigerrejen er gennemstegt. Pynt med persille.

Server til små skåle med tilbehør som oliven, persille og aioli.

Opskriften indeholder:
Tapas Chorizopølse

175 G | 39.95 DKK

Del denne opskrift