Tapas Horizon
Samlet tid ca. 25 minutter
En lækker lun snack med æg og den krydrede chorizopølse på toppen. Perfekt til tapas, frokostbordet og brunch, når der skal kræses lidt ekstra for familien.
Tapas Horizon
Ingredienser
8tykke skiver chorizo
4tynde skiver chorizo skåret i tern
4æg
1tsk. bagepulver
0.5dl piskefløde
0.5dl hakket persille
1knsp. salt og peber
Fremgangsmåde
Pisk æg, bagepulver og fløde sammen med små tern af chorizo og halvdelen af persillen.
Kom salt og peber i, steg æggemassen i en blinis pande eller i små forme i ca. 3-5 minutter ved svag varme.
Bag dem færdige i ovnen ved 180 grader i 8-10 minutter.
Tag dem ud og anret dem med en tyk skive chorizo på toppen og drys med resten af den hakkede persille.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift