Grillspyd med tigerrejer og Jalapeñosalami
Samlet tid ca. 28 minutter
Grillspyd kan varieres på mange forskellige måder. Her har vi lavet en smagfuld tapasudgave med tigerrejer og Tapas Jalapeñosalami. De kan både serveres til din tapasanretning eller som en del af dit grillmåltid.
Grillspyd med tigerrejer og Jalapeñosalami
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
8 min.
Samlet tid
28 min.
Ingredienser
- 1Tapas Jalapeñosalami
- 24tigerrejer
- 1dl persille
- 1spsk. olie
- 8bambus træpinde
Fremgangsmåde
- Læg bambus træpindene i blød, så de ikke brænder så nemt på grillen. Brug lunkent vand og lad dem ligge i cirka 2-5 minutter.
- Kom nu skiftevis tigerreje og Tapas Jalapeñosalami på spyddet, brug tre rejer pr. spyd.
- Pensl med olie på begge sider og læg dem på grillen i 3-5 minutter til tigerrejen er gennemstegt. Pynt med persille.
- Server til små skåle med tilbehør som oliven, persille og aioli.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift