Krydret rød pebercreme
Samlet tid ca. 60 minutter
Til vores Tapas Fennikelsalami anbefaler vi en lækker creme lavet på hvedekerner og bagt rød peberfrugt.
Krydret rød pebercreme
Ingredienser
75g hvedekerner
1rød peberfrugt
2spsk. olie
1dl mayonnaise
1tsk. paprika
0.5tsk. spidskommen
0.25tsk. cayennepeber
Salt og peber
Fremgangsmåde
1,5 dl vand bringes i kog, tilsæt hvedekerner, bringes i kog, tages af varmen og trækker 20 minutter.
Peberfrugten skæres i kvarter, kernerne fjernes, lægges i en bradepande med olien og bages mør ved 160 grader, ca. 40 minutter, afkøles og blendes.
Mayonnaise, krydderier og peberfrugtpureen blandes og smages til med salt og peber.
De afkølede hvedekerner vendes i pebercremen.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift