Tapas med oksespegepølse

Samlet tid ca. 20 minutter
Her er en lækker anretning, som er nem at lave og ser indbydende ud på frokostbordet. Vi har her brugt vores oksespegepølse, som også fås i økologisk variant.
Tapas med oksespegepølse
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
20 min.
Opskriften indeholder
Oksespegepølse, 600 g

Ingredienser

6stk. rugbrød i runde skiver

6skiver oksespegepølse

1tsk. rød chili

6små buketter blomkål

1tsk. springløg i skiver

6halve kogte æg

3spsk. revet peberrod

3spsk. mayonnaise

Fremgangsmåde

Anret oksespegepølsen på rugbrød.

Halver æggene og læg hviden på spegepølsen og blommen i skål.

Blancher blomkålsbuketterne og skær dem i mundrette stykker.

Kom mayonnaisen op skålen til blommen sammen med revet peberrod, chili, afkølet blomkål og springløg, krydder med salt og peber.

Fyld peberrodssalaten op i hullet og pynt med små tern af spegepølse.

Opskriften indeholder:
Oksespegepølse fra Slagter Lampe
Oksespegepølse, 600 g

600 G | 159 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift