Blodpølse i naturtarm
Blodpølse i naturtarm er en sønderjysk specialitet, der traditionelt serveres med sirup og æblemos. Nyd duften af jul, når skiverne steger på panden.
Produceret i Danmark
Ingredienser
Svineblod (32%), fedtafpuds, BYGGRYN, brun farin, rosiner, RUGMEL, æblemos (æbler, glukose-fruktose sirup), krydderier, suppe, salt. Naturtarm. Kogt. I ikke spiselig tarm. Kød fra EU.
Detaljer
Skæres i skiver og steges 2-3 min. på hver side til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi | 1440 KJ / 337 kcal |
Fedt | 20 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 8,2 g |
Kulhydrat | 28 g |
- heraf sukkerarter | 15 g |
Protein | 9,3 g |
Salt | 1,1 g |
Opbevaring
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C
Holdbarhed efter åbning: 4 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Holdbarhed efter åbning: 4 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.
Læs mere