Blodpølse i naturtarm

Blodpølse i naturtarm er en sønderjysk specialitet, der traditionelt serveres med sirup og æblemos. Nyd duften af jul, når skiverne steger på panden.

Kan købes i:UDVALGTE KVICKLY OG SUPERBRUGSEN
Svineblod (32%), fedtafpuds, BYGGRYN, brun farin, rosiner, RUGMEL, æblemos (æbler, glukose-fruktose sirup), krydderier, suppe, salt. Naturtarm. Kogt. I ikke spiselig tarm. Kød fra EU.

Skæres i skiver og steges 2-3 min. på hver side til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.

Energi 1440 KJ / 337 kcal
Fedt 20 g
- heraf mættede fedtsyrer 8,2 g
Kulhydrat 28 g
- heraf sukkerarter 15 g
Protein 9,3 g
Salt 1,1 g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 4 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere