Surrib
Vores surrib laves helt efter gammeldags opskrift. Vi koger selv lagen over mange timer med diverse krydderier, hvorefter den afkøles og hældes i bæger sammen med kødet. En ægte sønderjysk specialitet der hører julebordet til.
Ikke tilsat gluten
Produceret i Danmark
Ingredienser
Vand, kogt svinebryst 27%, eddike (farve (E150c), aroma), svinegelatine, salt, gærekstrakter, dextrose, krydderier, sukker, krydderiekstrakter. Kogt. Kød fra EU.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi | 433 KJ / 104 kcal |
Fedt | 6,2 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,4 g |
Kulhydrat | 0,5 g |
- heraf sukkerarter | <0,5 g |
Protein | 12 g |
Salt | 2,8 g |
Opbevaring
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C
Holdbarhed efter åbning: 14 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Holdbarhed efter åbning: 14 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.
Læs mere