Surrib

Vores surrib laves helt efter gammeldags opskrift. Vi koger selv lagen over mange timer med diverse krydderier, hvorefter den afkøles og hældes i bæger sammen med kødet. En ægte sønderjysk specialitet der hører julebordet til.

Kan købes i:UDVALGTE BUTIKKER I SØNDERJYLLAND: REMA 1000, MENY, KVICKLY, SUPERBRUGSEN, LØVBJERG
Vand, kogt svinebryst 27%, eddike (farve (E150c), aroma), svinegelatine, salt, gærekstrakter, dextrose, krydderier, sukker, krydderiekstrakter. Kogt. Kød fra EU.
Energi 433 KJ / 104 kcal
Fedt 6,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,4 g
Kulhydrat 0,5 g
- heraf sukkerarter <0,5 g
Protein 12 g
Salt 2,8 g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 14 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere