Surrib
Vores surrib laves helt efter gammeldags opskrift. Vi koger selv lagen over mange timer med diverse krydderier, hvorefter den afkøles og hældes i bæger sammen med kødet. En ægte sønderjysk specialitet der hører julebordet til.
Energi | 433 KJ / 104 kcal |
Fedt | 6,2 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,4 g |
Kulhydrat | 0,5 g |
- heraf sukkerarter | <0,5 g |
Protein | 12 g |
Salt | 2,8 g |
Holdbarhed efter åbning: 14 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skuldeklap vi er meget glade for.
Læs mere