Julemedister

Grovhakket julemedister med allehånde og merian krydderi i. Nydes til stuvet hvidkål eller på et stykke friskbagt rugbrød.

Kan købes i:UDVALGTE BUTIKKER I SØNDERJYLLAND OG PÅ FYN
Svinekød 70%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, løg, krydderier ( bl.a. allehånde og merian), konserveringsmiddel (E325), stabilisator (E450), gærekstrakt, dextrose, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, svinetarm. Kogt. Kød fra EU.

Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.

Energi KJ / kcal
Fedt g
- heraf mættede fedtsyrer g
Kulhydrat g
- heraf sukkerarter g
Protein g
Salt g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 2 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere