Guldleverpølse

Guldleverpølsen er vores mest efterspurgte leverpølse og er elsket af hele familien for sin dejlige, milde smag og skærefaste konsistens. Den fremstilles efter den gamle originale opskrift og gør sig allerbedst på et stykke frisk rugbrød med tykke agurkeskiver.

Kan købes i:LANDSDÆKKENDE: BILKA, FØTEX, REMA 1000, NEMLIG.COM OG UDVALGTE BUTIKKER I SØNDERJYLLAND OG PÅ FYN: MENY, LØVBJERG, KVICKLY, SUPERBRUGSEN
Svinelever 40%, spæk/røget spæk, svinekød 24%, ÆG; salt, ærteprotein, sukker, løg, krydderier (b.la. SENNEP), marineret SILD (eddikemodnede SILDEFILETER, sukker, vand, løg, eddike, naturlig aroma (løg, allehånde, nelliker), krydderier), dextrose, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250). Kogt. Kød fra EU. Ikke spiselig tarm.
Energi 1435 KJ / 347 kcal
Fedt 31 g
- heraf mættede fedtsyrer 11 g
Kulhydrat 3 g
- heraf sukkerarter 1,9 g
Protein 15 g
Salt 2,2 g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 6 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere