Sardelleverpølse
Slagter Lampes sønderjyske sardelpølse er krydret med egen krydderiblanding og har en mild og rund smag‚ perfekt til børnenes madpakker.
Ikke tilsat gluten
Produceret i Danmark
Ingredienser
Ingredienser: Svinekød 40%, svinelever 33%, vand, spæk, salt, kartoffelmel, krydderier, stabilisatorer (E450, E451), dextrose, oksekød, hydrolyseret vegetabilsk protein (majs), gærekstrakter, krydderiekstrakter, antioxidanter (E301, E330, E325), smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250), rom. Kød fra EU Ikke spiselig tarm.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi | 953 KJ / 230 kcal |
Fedt | 18 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 7 g |
Kulhydrat | 2,9 g |
- heraf sukkerarter | 0,6 g |
Protein | 14 g |
Salt | 2,2 g |
Opbevaring
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C
Holdbarhed efter åbning: 6 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Holdbarhed efter åbning: 6 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.
Læs mere