fbpx Menu

Spegepølser

Hos Slagter Lampe sætter vi en ære i at være med til at udvikle og videreføre den sønderjyske tradition for spegepølser af høj kvalitet. Som samarbejdspartner med professionelle køkkener har vi altid fokus på at levere produkter med den højeste kvalitet. Vi anvender nøje udvalgt kød og spæk og værner om de håndværksmæssige traditioner med røgning over bøgeflis og lang modningstid, så du kan tilbyde dine kunder en enestående smag af sønderjyske specialiteter.

Sønderjysk spegepølse
Udsøgte råvarer og vores egen krydderiblanding udgør grundstenen i vores originale, sønderjyske opskrift. Vi røger den Sønderjyske spegepølse over bøgeflis, hvilket giver den dejlige, karakteristiske smag.
Læs mere...
Kartoffelspegepølse
Kartoffelspegepølse er en sønderjysk specialitet med en mild og frisk smag. Vores slagtere udvælger kød fra både gris og okse og tilsætter kartofler samt vores egen krydderiblanding, inden spegepølsen røges over bøgeflis.
Læs mere...
Valnøddespegepølse
Vores Valnøddespegepølse er et rigtig lækkert alternativ til vores øvrige spegepølser. Valnødderne ses i strukturen og de flotte skiver skiller sig ud på anretningen. Valnøddespegepølsen er tørret og røget over bøgeflis og har en fin aromatisk smag, der går godt til både rugbrød og grovboller.
Læs mere...
Netspegepølse
Netspegepølse i ægte slagterkvalitet med gode råvarer. Netspegepølsen er tørret og røget over bøgeflis og tilsat pølsemagerens egen krydderiblanding med bl.a. sennep, der giver en fin aromatisk smag. Server spegepølsen på rugbrød med en løgring og et drys karse.
Læs mere...
Krosalami
Krosalamien er en ægte sønderjysk specialitet, der er fremstillet med vores egen krydderiblanding og svinekød af høj kvalitet. Med sit rustikke udseende, hele peberkorn og fyldige smag gør den sig allerbedst i selskab med groft rugbrød, sky og løgringe.
Læs mere...
Hvidløgsspegepølse
Vores klassiske Hvidløgsspegepølse er fremstillet efter en gammel sønderjysk opskrift. Pølsen har en fyldig og karakteristisk smag, der passer perfekt til et stykke groft rugbrød med lidt karse på toppen.
Læs mere...
Blokspegepølse Hawaii
Blokspegepølse Hawaii er vores eksotiske spegepølse lavet af udsøgt svine- og oksekød og rullet i egen Hawaii-krydderiblanding med bl.a. sennep og paprika.
Læs mere...
Bloksalami med peber
Bloksalamien er produceret med udsøgte råvarer og vores egen krydderiblanding. Bloksalamien vendes med håndkraft i peber, der giver en karakteristisk og fyldig smag. Bloksalamien findes også med Hawaii-krydderi.
Læs mere...
Oksespegepølse
Vores velsmagende Oksespegepølse fremstillet af udvalgt oksekød og vores egen krydderiblanding. Langtidsrøgningen over bøgeflis og pølsens fyldige smag står godt til fx friskrevet peberrod og purløg.
Læs mere...
Oksespegepølse med salatost og oliven
En klassisk oksespegepølse med et tvist af Italien. Salatost og oliven giver pølsen et spændende og indbydende snit og en dejlig pikant smag. Produceret efter original opskrift og røget over bøgeflis.
Læs mere...
Ålerøget spegepølse
Spegepølsens harmoniske, runde smag opnår vi ved at varmrøge efter samme metode som ålerøgning. Med et strejf af enebær er den perfekt på groft rugbrød med røræg, frisk purløg og en god mørk øl.
Læs mere...
Rødvinssalami
Prøv vores rustikke rødvinssalami lavet af udvalgt svinekød og tilsat egen krydderiblanding med bl.a. hvidløg. Kombinationen af rødvin og krydderier giver en god, kraftig smag, og den tørrede og røgede rødvinssalami egner sig rigtig godt til tapasanretninger og som snack til et godt glas vin.
Læs mere...
! i
Designed by fingerspitz*