Nudler med Chorizo brunchpølser

Samlet tid ca. 30 minutter

Thai nudler med brunchpølser er en spændende ret, der blander de krydrede og friske smage fra det thailandske køkken med den velkendte smag af brunchpølser. Vi har brugt vores Chorizo brunchpølser, som giver ekstra smag og et saftigt bid. Retten er nem at lave og god til en hurtig middag.

Nudler med Chorizo brunchpølser
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
30 min.
Opskriften indeholder
Chorizo brunchpølser

Ingredienser

1pk. Chorizo brunchpølser

1pk. æggenudler

4dl grønne sojabønner

2stk. pak choy

1gulerod

0.5chili

1fed hvidløg

1rød peberfrugt

0.5dl bredbladet persille

2spsk. soya

2spsk. sesamolie

Olie til stegning

Salt & peber

Fremgangsmåde

Kog nudler efter anvisning på pakken.

Skræl gulerod og skær i tynde stave.

Skær peberfrugt i mundrette stykker og pak choy i strimler fra top til bund.

Hak chili, hvidløg og persille fint.

Skær brunchpølser på langs og steg dem i en varm wok med olie.

Tilføj grøntsager, chili og hvidløg og steg i et par minutter. Tilføj soya og sesamolie og vend de kogte nudler i.

Pynt retten med persille.

Opskriften indeholder:
Chorizo brunchpølser

500 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift