Nudler med Chorizo brunchpølser
Samlet tid ca. 30 minutter
Thai nudler med brunchpølser er en spændende ret, der blander de krydrede og friske smage fra det thailandske køkken med den velkendte smag af brunchpølser. Vi har brugt vores Chorizo brunchpølser, som giver ekstra smag og et saftigt bid. Retten er nem at lave og god til en hurtig middag.
Nudler med Chorizo brunchpølser
Ingredienser
1pk. Chorizo brunchpølser
1pk. æggenudler
4dl grønne sojabønner
2stk. pak choy
1gulerod
0.5chili
1fed hvidløg
1rød peberfrugt
0.5dl bredbladet persille
2spsk. soya
2spsk. sesamolie
Olie til stegning
Salt & peber
Fremgangsmåde
Kog nudler efter anvisning på pakken.
Skræl gulerod og skær i tynde stave.
Skær peberfrugt i mundrette stykker og pak choy i strimler fra top til bund.
Hak chili, hvidløg og persille fint.
Skær brunchpølser på langs og steg dem i en varm wok med olie.
Tilføj grøntsager, chili og hvidløg og steg i et par minutter. Tilføj soya og sesamolie og vend de kogte nudler i.
Pynt retten med persille.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift